ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΡΟΔΑΚΙΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ NORTIA

Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε την περιγραφή του προτύπου ασφαλείας EN 14428:2004+A1:2008 που χαρακτηρίζει την ποιότητα των καμπινών μπάνιου της εταιρείας μας.

Πρότυπο το οποίο παρέχεται σε εργοστάσια και κατασκευαστές καμπινών μπάνιου που υποχρεούνται να κάνουν χρήση πιστοποιημένων κρυστάλλων ασφαλείας, αλλά και για να διατηρούν απόθεμα ανταλλακτικών για παροχή υποστήριξης μετά την αγορά της καμπίνας.

Ανάμεσα σε αυτά τα ανταλλακτικά συγκαταλέγονται και τα ροδάκια της καμπίνας μπάνιου.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΡΟΔΑΚΙΑ ΚΑΜΠΙΝΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ – NORTIA

μεταλλικά ροδάκια καμπίνας μπάνιου Nortia

Εξάρτημα που καταπονείται περισσότερο με την πάροδο του χρόνου λόγω της καθημερινής χρήσης μιας και πάνω σε αυτά στηρίζεται το μεγαλύτερο βάρος των κρυστάλλων ασφαλείας της καμπίνας.

Για τον λόγο αυτό όλες οι καμπίνες μπάνιου των σειρών WAVE και SPIRALE QUADRATA συνοδεύονται από ροδάκια ενισχυμένου μηχανισμού για αυξημένη αντοχή στις καθημερινές απαιτήσεις.

Ροδάκια με συμπαγή δομή και υφή που διευκολύνουν την ομαλή και αθόρυβη κύληση πάνω στις ράγες των αλουμινίων και επιπλέον συμβάλλουν στο καλαίσθητο συνολικό αποτέλεσμα της καμπίνας χάρις στον κομψό σχεδιασμό και το χρωμέ γυαλιστερό φινίρισμά τους.

Διαθέτετε παλιά καμπίνα και αναζητάτε λύση για το χαλασμένο σας ροδάκι;

Δείτε τα διαθέσιμα ανταλλακτικά ροδάκια και επιλέξτε ανάμεσα από πολλούς διαφορετικούς τύπους αυτό που θα καλύψει την δική σας ανάγκη πατώντας  ΕΔΩ .

Διαβάστε επίσης και το άρθρο/οδηγό μας για το πως θα βρείτε το συμβατό ανταλλακτικό ροδάκι καμπίνας μπάνιου.

 

Διαβάστε το άρθρο μας


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΕΤ ΑΠΟ ΡΟΔΑΚΙΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΠΟ: 3,50 ΕΥΡΩ/ΤΕΜΑΧΙΟ.

ροδάκια καμπίνας μπάνιου ανταλλακτικά