ΠΡΟΦΙΛ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ & ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τις απαντήσεις στις βασικότερες ερωτήσεις που μπορεί να σας προκύψουν για τα προφίλ πλακιδίων. Προσπάθεια μας η καθοδήγηση σας  στο να επιλέξετε το κατάλληλο προφίλ πλακιδίων για το δικό σας έργο.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1η : Τι είναι το προφίλ πλακιδίων και από ποια υλικά κατασκευάζεται;

2η : Ποιο προφίλ πλακιδίων ταιριάζει στο δικό μου πλακάκι;

Απάντηση 2η

3η : Θέλω να τοποθετήσω προφίλ σε διαφορετικά σημεία εντός και εκτός σπιτιού. Υπάρχουν τα κατάλληλα προφίλ;

Απάντηση 3η

4η : Υπάρχουν προφίλ πλακιδίων σε διάφορα χρώματα, ώστε να τα συνδυάσω με το χρώμα των πλακιδίων μου;

Απάντηση 4η
προφίλ πλακιδίων - αρμοκάλυπτρα Nortia

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1η :

Το προφίλ πλακιδίων ή αλλιώς αρμοκάλυπτρο πλακιδίων αποτελεί το προϊόν εκείνο που τοποθετείται στην ακμή ή στο τελείωμα μιας κατασκευής που περιλαμβάνει πλακίδια. Σκοπός του είναι η προστασία, η διακόσμηση αλλά και η ομαλή μετάβαση σε κατασκευές με δυο διαφορετικού ύψους επίπεδα.

Τα πιο διαδεδομένα υλικά κατασκευής τους είναι το πλαστικό (pvc), το αλουμίνιο, ο ορείχαλκος και τέλος ο ανοξείδωτος χάλυβας. Κλικάρετε το κουμπί που ακολουθεί για να μεταβείτε στο άρθρο μας, για μια πιο αναλυτική παρουσίαση των υλικών κατασκευής των αρμοκάλυπτρων.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2η :

Με δεδομένη την ύπαρξη πολλών πλακιδίων με διαφορετικά σχήματα και διαστάσεις στην αγορά, η αρχή για την επιλογή του κατάλληλου αρμοκάλυπτρου γίνεται γνωρίζοντας το πάχος του πλακιδίου.

Στην συνέχεια σας παραθέτουμε πίνακα με τα προτεινόμενα αρμοκάλυπτρα με βάση το πάχος του πλακιδίου σας, αλλά και συνυπολογίζοντας και την κόλλα πλακιδίων που θα τοποθετηθεί.

ΠΑΧΟΣ ΠΛΑΚΙΔΙΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΦΙΛ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
6 mm  6 – 7 mm
7 mm 7 – 8 mm
8 mm 8 – 9 mm
9 mm 9 – 10 mm
10 mm 10 – 12 mm

Για πλακάκια μικρού μεγέθους, το προφίλ πλακιδίων που προτείνεται είναι συνήθως ίδιου ύψους.

Για μεγαλύτερου μεγέθους πλακάκια ίσως χρειαστεί μεγαλύτερο μέγεθος προφίλ λόγω της μεγαλύτερης επιφάνειας προστιθέμενης κόλλας πλακιδίων.

διαστάσεις πλακιδίων+προφιλ πλακιδιων Nortia

Η διάσταση του προφίλ πλακιδίων αφορά το βάθος από την βάση που θα υποδεχθεί το πλακάκι μέχρι το άκρο του προφίλ. Το μέγεθος αυτό είναι σημαντικό για την τοποθέτηση του προφίλ μαζί με τα πλακάκια.

Για τις περιπτώσεις που έχουμε ήδη τοποθετημένα πλακίδια η βασική διάσταση αφορά την επιφάνεια κάλυψης του αρμοκάλυπτρου.

επιφανεια κάλυψης αρμοκαλυπτρου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3η :

Βρείτε στην γκάμα μας προφίλ πλακιδίων για κάθε χρήση , τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους. Αρμοκάλυπτρα πλακιδίων για όλους τους χώρους του σπιτιού, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους.

Για να κάνουμε πιο πρακτική και εύκολη την αναζήτηση του κατάλληλου αρμοκάλυπτρου με βάση το μέρος τοποθέτησης, έχουμε κατηγοριοποιήσει τα προφίλ σε 6 βασικές κατηγορίες. Επιπλέον σε κάθε υποκατηγορία των έξι βασικών κατηγοριών υπάρχουν φίλτρα αναζήτησης με βάση την διάσταση και το επιθυμητό χρώμα.

Α . ΓΩΝΙΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ Β. ΠΡΟΦΙΛ ΔΑΠΕΔΩΝ Γ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΙΧΩΝ Δ. ΜΠΑΝΙΟ & ΚΟΥΖΙΝΑ Ε. ΠΡΟΦΙΛ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΩΝ Ζ. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ

ΓΩΝΙΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

γωνιές πλακιδίων

ΠΡΟΦΙΛ ΔΑΠΕΔΩΝ

προφιλ δαπεδων

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΙΧΩΝ

διακοσμητικό Λιστέλο τοίχου

ΜΠΑΝΙΟ & ΚΟΥΖΙΝΑ

Προφιλ κουζινας & μπάνιου

ΠΡΟΦΙΛ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΩΝ

προφιλ σκαλοπατιων

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ

υγειονομικά προφίλ - αρμοκάλυπτρα

ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ – NORTIA

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 4η :

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε προφίλ πλακιδίων σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

Επιλογές σε προφίλ πλακιδίων πλαστικά σε 8 βασικές μονόχρωμες αποχρώσεις και σε 4 αποχρώσεις μαρμάρου, για να συνδυαστούν με τα περισσότερα χρώματα πλακιδίων της αγοράς. Επιπλέον διαθέτουμε και επιλογές χρωμάτων και σε προφίλ πλακιδίων αλουμινίου που θα τοποθετηθούν μαζί με τα πλακάκια.

Για τις περιπτώσεις ήδη τοποθετημένων πλακιδίων υπάρχουν και γωνιές πλακιδίων πλαστικές σε διάφορες επίσης αποχρώσεις για να καλύψουν και να διακοσμήσουν τα πλακίδια σας.

Πατήστε στους συνδέσμους που ακολουθούν και ανακαλύψτε το κατάλληλο αρμοκάλυπτρου πλακιδίου στην απόχρωση που επιθυμείτε.

 

Έχετε επιπλέον ερωτήσεις και απορίες για τα προφίλ πλακιδίων και των χρήση τους;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5121180 ή 

επισκεφτείτε μας: ΚΡΕΟΝΤΟΣ 159-161, ΣΕΠΟΛΙΑ, Τ.Κ. 10443