ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΛΑΤΑ

Στην εταιρία Nortia αφουγκραζόμενοι τις εξελίξεις και τους νεωτερισμούς στον χώρο των ειδών υγιεινής και ιδιαιτέρως στον χώρο της καμπίνας μπάνιου, διαθέτουμε την εργοστασιακή εφαρμογή της τεχνικής GLASS PROTECTION TECHNOLOGY.

 Στα περισσότερα μοντέλα καμπίνας μπάνιου της σειράς WAVE, έχει εφαρμοστεί η τεχνική επεξεργασίας των κρυστάλλων έναντι στη συσσώρευση των αλάτων του νερού.

Κατά την τεχνική αυτή τροποποιούνται οι φυσικές και χημικές ιδιότητες του γυαλιού. Πρακτική που ελαττώνει το ενεργειακό δυναμικό της γυάλινης επιφάνειας.

επεξεργασία κρυστάλλων ενάντια στα άλατα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΜΠΆΝΙΟΥ. ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΛΑΤΑ – NORTIA

Πλεονεκτήματα εφαρμογής GLASS PROTECTION TECHNOLOGY

Αποτέλεσμα της τροποποίησης των κρυστάλλων είναι οι σταγόνες του νερού να ρέουν ταχύτερα πάνω στην επιφάνεια του γυαλιού, εμποδίζοντας την εναπόθεση κηλίδων πάνω σε αυτό.

Απωθούνται έτσι οι κηλίδες του νερού αλλά και υπολείμματα σαμπουάν και σαπουνιού μειώνοντας μέχρι και 90% τον χρόνο για τον καθαρισμό της γυάλινων επιφανειών της ντουζιέρας.

Κατ’ επέκταση επιτυγχάνεται μεγαλύτερη οικονομία λόγω του περιορισμού της χρήσης προϊόντων καθαρισμού.

συντήρηση καμπίνας μπάνιου