ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ & ΣΙΦΩΝΙΑ & ΧΤΙΣΤΗ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ

Σε προηγούμενο άρθρο μας με τίτλο :

ΚΑΜΠΙΝΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ & ΧΤΙΣΤΗ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ

,είδαμε τα 7 σημαντικότερα κατασκευαστικά σημεία τα οποία πρέπει να ληφθούν υπόψιν προκειμένου να βρεθούν μετέπειτα και οι αντίστοιχες καμπίνες μπάνιου. Στο παρών άρθρο θα δούμε την νέα τάση που συναντάται στον τομέα της ανακαίνισης μπάνιου και πιο συγκεκριμένα στον χώρο της ντουζιέρας που ακούει στο όνομα κανάλια ντουζιέρας ή πιο κοινώς σιφώνια ντουζιέρας καθώς  και τα σημαντικότερα σημεία που θα οδηγήσουν στην καλύτερη επιλογή αυτού.

καναλια ντουζιερας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟΥ

1. Σημείο Τοποθέτησης του καναλιού ντουζιέρας.

2. Κλίση δαπέδου και τοποθέτηση πλακιδίων.

3. Βάθος τοποθέτησης καναλιού ντουζιέρας.

4. Σχήματα και διαστάσεις καναλιών ντουζιέρας.

1ο ΣΗΜΕΙΟ : ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ

Με γνώμονα πάντα τις εκάστοτε συνθήκες και διαστάσεις του χώρου, διότι δεν υπάρχουν πάντα οι ιδανικές συνθήκες με αποτέλεσμα την ύπαρξη περιορισμών επιλέξτε ένα λειτουργικό σημείο για την τοποθέτηση του καναλιού ντουζιέρας.

Τα συνθέστερα σημεία τοποθέτησης εμφανίζονται στην φωτογραφία που ακολουθεί και αφορούν:

1. Τοποθέτηση κολλητά στον τοίχο.

2. Τοποθέτηση μεταξύ δυο πλευρών τοίχου

3. Τοποθέτηση στην είσοδο της ντουζιέρας.

4. Τοποθέτηση ελεύθερα εντός του χώρου της ντουζιέρας.

5. Τοποθέτηση στην γωνία της ντουζιέρας και τέλος

6. Τοποθέτηση εντός του τοίχου.

2ο ΣΗΜΕΙΟ : ΚΛΙΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Ανεξαρτήτως του τελικού σημείου τοποθέτησης του καναλιού ντουζιέρας σημαντικότατο σημείο αποτελεί η δωθείσα κλίση του δαπέδου. Η κλίση η οποία θα πρέπει να επιτευχθεί στο δάπεδο με την σωστή τοποθέτηση των πλακιδιών θα πρέπει τουλάχιστον να είναι 2%. Με την σωστή κλίση πετυχαίνουμε την καλή αποστράγγιση του δαπέδου του ντους από τα νερά διευκολύνοντας την ροή τους εντός της επιφάνειας του καναλιού ντουζιέρας. Η κλίση είναι επίσης σημαντική να παρέχεται σε κάθε δυνατή μεριά κυρίως για την περίπτωση που το κανάλι ντουζιέρας τοποθετείται σε κενό χώρο μεταξύ δυο πλευρών του τοίχου.

καναλια ντουζιερας
καναλια ντουζιερας

3ο ΣΗΜΕΙΟ : ΒΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ ΣΙΦΩΝΙΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ

 Με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες εντός του χώρου του μπάνιου και της ντουζιέρας ειδικότερα, το επιτρεπόμενο βάθος τοποθέτησης που παρέχει το εκάστωτε κανάλι ντουζιέρας θα διευκολύνει εξαρχής στον σχεδιασμό των μελλοντικών εργασιών σκαψίματος του δαπέδου και την εγκατάσταση των υδραυλικών επίσης εγκαταστάσεων.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ

Τα γραμμικά κανάλια ντουζιέρας της εταιρείας μας διαθέτουν ρυθμιζόμενα πόδια για τον καθoρισμό του κατάλληλου ύψους τοποθέτησης.
καναλια ντουζιερας

4ο ΣΗΜΕΙΟ : ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω σημεία όπως είναι το σημείο τοποθέτησης της ντουζιέρας και τις δυνατότητες που έχουμε σε σχέση με την διάταξη και του  επιθυμητού βάθος εργασιών έρχεται η ώρα για την αναζήτηση του κατάλλη καναλιού ντουζιέρας. Στις σελίδες της εταιρείας μας μπορείτε να βρείτε επιλογές για τις περισσότερες των περιπτώσεων (κανάλια ντουζιέρας γραμμικά, γωνιακά και εντοιχιζόμενα) και στις συνηθέστερες διαστάσεις.

Κανάλια ντουζιέρας όλα με σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα για μέγιστη αντοχή και με δυνατότητα τόσο για χρήση διακοσμητικής λείας ανοξείδωτης σχάρας ή με κάποιο σχέδιο (ΣΕΙΡΑ VENTO &ΣΕΙΡΑ VERA) όσο και για δυνατότητα επένδυσης με πλακίδιο ή υλικό της επιλογής σας (ΣΕΙΡΑ FREE LINE).

Μελετήστε τις διαστάσεις που αναγράφονται στην αναλυτική περιγραφή κάθε καναλιού ντουζιέρας για βέλτιστη επιλογή.

Πιστεύουμε πως οι απλές αυτές επισημάνσεις θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν για την επιλογή του καλύτερου από οικονομικής αλλά και αισθητικής πλευράς καναλιού ντουζιέρας που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες.

Στείλτε μας τις παρατηρήσεις, τις απορίες αλλά και τις δικές σας συμβουλές και προτάσεις, ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι για την δική σας βέλτιστη εξυπηρέτηση.

ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΣ ΧΤΙΣΤΗ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ;

Περιηγηθείτε στις σελίδες της εταιρείας μας αλλά και στα βίντεο παρουσίασης των προσφορών μας και της κορυφαίας σειράς Wave και βρείτε την ιδανική καμπίνα ντουζιέρας.

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ ΣΕΙΡΑ WAVE

Καμπίνες Ντουζιέρας- Σειρά Wave